Τα Χαρτινα Φτερα

2016!!!

 


Το 2015 έληξε on stage, μαζί με άτομα που εκτιμούμε πολύ για το ταλέντο και την επιμονή τους, τους φίλους No Sequence και Schooldrivers!
Οι φίλοι μας γιορτάζουν τις δυσκολίες όπως και τις χαρές, γελάνε μπροστά στο σκληρό πρόσωπο της ζωής όπως και στην γενναιοδωρία της, δέχονται την ατυχία στωικά και την τύχη στωικότερα.
Ευχόμαστε το 2016 να δώσει δύναμη και υπομονή, έμπνευση και δημιουργικότητα στη μουσική μας οικογένεια, και σε αυτή υπολογίζουμε και όλους εσάς.
Γιατί εσείς είστε Τα Χάρτινα Φτερά!
 

 

Alive in Architecture 9-10-2015

 

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη θερμή σας παρουσία χθες στο Architecture Rock Cafe!
Αρχικά ακούσαμε πολύ όμορφες μουσικές από τους No Sequence, που μας έδωσαν και ένα sneak peek από το καινούργιο άλμπουμ που ετοιμάζουν, για το οποίο και ανυπομονούμε. 
Στη συνέχεια φυσικά ανεβήκαμε on stage για ένα set list που έκρυβε πολλές εκπλήξεις ακόμη και για τους πιστότερους ακολουθους μας, με τον Dimitris Sotiropoulos να παραδίδει σεμινάρια live sound engineering πίσω από την κονσόλα!
We had a blast!
Till next time ;)

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9/10/2015 ΣΤΟ ARCHITECTURE ROCK (ΖΩΓΡΑΦΟΥ)

 

Την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου ξεκινάμε επισήμως τις indoors εμφανίσεις μας στo ζεστό και αγαπημένο χώρο του Architecture Rock Cafe - Live Stage στου Ζωγράφου.
Μαζί μας οι No Sequence, το εξαμελές σχήμα του οποίου η μέχρι τώρα πορεία στην αγγλόφωνη alternative rock σκηνή δεν αφήνει χώρο για άσκοπες συστάσεις.

Είσοδος: ΕΛΕΥΘΕΡΗ 

ATHENS BEER FESTIVAL 2015 REPORT: WE ROCKED IT HARD PPL!

 

Φωτογραφίεςαπό την εμφάνισή μας στο Athens Beer Festival 2015.
3η χρονιά στη σειρά στο line-up, σε ένα χώρο που μας ...δαιμονίζει! Till next time... 

 

ΤΑ ΧΑΡΤΙΝΑ ΦΤΕΡΑ & C:REAL στο Athens Beer Festival @Σ.Ε.Φ.

 

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε οτι την Κυριακή 30/08 θα εμφανιστούμε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο πλευρό των C:REAL - Official Fan Page, στο πλαίσιο του αγαπημένου Athens Beer Festival,.
3η χρονιά στη σειρά, με νέο άλμπουμ, νέο ήχο, και φυσικά παγωμένη μπύρα, σε ένα μεγάλο open stage που μας ταίριαξε από την πρώτη στιγμή.

 

BAROCK Summer closing party

 

Σας ευχαριστούμε για την εκρηκτική σας παρουσία κατά την εμφάνισή μας στο mini-Festival που στήθηκε για να γιορτάσουμε το καλοκαιρινό κλείσιμο του Barock bar στο Παγκράτι, μαζί με τους SchoolDrivers, τους Blucox και τους InsideOut!
Μπορούμε να εγγυηθούμε μετά από εντατικές δοκιμές, ότι το μαγαζί αντέχει τουλάχιστον 7 Ρίχτερ με άνεση ;)

 

"ΦΡΑΟΥΛΕΝΙΑ ΜΕΡΑ" Digital Release!

 

Επίσημη κυκλοφορία του Digital Single "Φραουλένια Μερα" από τη 14Music.
Από το επερχόμενο full-length album "Η Αυτού Πραγματικότης".

 

Υπογραφη δισκογραφικου συμβολαιου με τη 14Music

 

                   

Από σήμερα Τα Χάρτινα Φτερά ανήκουν στην ενθουσιώδη και φιλόξενη μουσική οικογένεια της 14Music, καθώς ολοκληρώθηκε η πατροπαράδοτη υπογραφή του record deal για το full-length album μας "Η Αυτού Πραγματικότης", αλλά και το εναρκτήριο digital single που θα προηγηθεί, με τίτλο "Φραουλένια Μέρα"!
Καλή μας αρχή!

 

Ραδιοφωνικό full-band live στο M-Word web radio!

 

Σας ευχαριστούμε για τη ραδιοφωνική παρέα που μας κρατήσατε στο full band live μας στο στούντιο του M-word WebRadio!


 

Valentine's heart-shaped box...

 

Ο έρωτας συνεχίζει να είναι ένα αιώνιο debate, καθώς όλοι τον βιώνουν διαφορετικά. Αυτή η ομορφιά και πολυμορφία μεταφέρεται και στη μουσική, η οποία παραδοσιακά τον εξυμνεί πιο πολύ από κάθε άλλη πλευρά της ανθρώπινης φύσης.
Αυτή είναι η άποψη του Κου Kurt Cobain σε αυτό το θέμα.